Om oss

Då driftskostnaderna för en professionell tvättutrustning idag står för 91 % av den totala livscykelkostnaden, så inser man snabbt att det är betydligt mer lönsamt att välja den utrustning som är mest energisnål än den som har lägst inköpspris. Faktiskt så lönsamt att det kan löna sig att byta ut hela tvättutrustningen, även om den just installerats. Om den befintliga utrustningen är gammal blir vinsten ännu större!

För oss på GES Entreprenad AB är det viktigaste för oss att ni känner att ni är i trygga händer när ni bestämt er för att dra igång ett projekt. Längre ner kan ni läsa om hur vår process går till från första kundkontakt till långvarigt samarbete.

Vi kommer överens

Utifrån layoutförslaget diskuterar vi utrustning, inredning, serviceavtal och eventuella tillval med mera. När allt känns rätt gör vi upp en plan för byggstart, slutleverans och en prisuppskattning.

Nu börjar vi

Vi tar hand om hela eller delar av ombyggnaden enligt vad vi kommit överens om. När vatten, avlopp, el, ventilation, samt väggar, golv och tak är klara installerar vi utrustningen, om detta avtalats. Vi erbjuder oss att ta hand om eventuellt gamla maskiner och demonterar och återvinner dem enligt vårt miljöstyrda återvinningsprogram.

Dags för prov- och igångkörning

Vi testkör all utrustning på plats för kontroll och justering – allt ska fungera perfekt! Vi utbildar användarna på plats

Varsågod!

Er nya, nyckelfärdiga tvättstuga är klart att invigas – vi lovar att det kommer att uppskattas!

Samarbetet fortsätter

Väljer ni ett Fullserviceavtal så kommer Electrolux servicetekniker att fortsätta besöka er enligt ett underhållsschema för att se till att er utrustning fortsätter att fungera perfekt – år efter år.

Det är nu investeringen lönar sig!

Er nya tvättutrustning är så energi- och vattensnål, att många som valt att hyra utrustningen till en fast månadskostnad faktiskt får uppleva en lägre månadskostnad med de nya maskinerna på en fast månadskostnad faktiskt får uppleva en lägre månadskostnad med de nya maskinerna på plats, trots investeringen i nya maskiner. Vi tar det igen: helt ny utrustning och lägre kostnader!
Det kallar vi en bra affär!

Hur det brukar gå till väga för en bostadsrättsförening?

  • Anlita en oberoende besiktningsman som ser över status, säkerhet, energieffektivitet och lönsamhet.
  • Efter styrelsens beslut upprättas ett förfrågningsunderlag.
  • Underlaget går ut på förfrågan.
  • Efter inkomna anbudssvar utvärderas dessa.
  • Hur ser ekonomin och underhållsplanen ut? Räcker pengarna till hela projektet, om inte kan det vara lönsamt att lägga det egna kapitalet på ytskikt som skall hålla i 30-40 år och hyra tvättutrustningen med eller utan serviceavtal.
  • Styrelsen tar beslut om att påbörja renoveringen.
  • Vi kliver in och påbörjar entreprenaden som vanligtvis ligger mellan 6-8 veckor i normalfallet. Därefter överlämna vi en nyckelfärdig tvättstuga.
  • Styrelsen kan alltid känna sig trygg med vår 5 åriga garanti både på renovering och maskinpark.

Från styrelsens första beslut till nyckelfärdig tvättstuga brukar det ta minst 12 månader.