Tvättstugerenoveringar

Det är inte helt okomplicerat att renovera en tvättstuga då det är väldigt många bitar som ska falla på plats och beslut som ska tas. När man gör en tvättstugerenovering är det viktigt att man väger för och nackdelar med alla sina val. Vi som har varit med om några tvättstugerenoveringar har sätt när kunder bara har gått på pris och vad de har fått för det.

Vi tycker att kvalité är A och O försöker alltid ge våra kunder den bästa kvalité som deras ekonomi tillåter. Skulle vi se att vi inte kan leverera vår lägsta kvalité kan vi rekommendera kunden att avvakta ett eller två år och att de höjer avgiften så att de kan få en ordentlig tvättstugerenovering. Det lönas sig i längden då det annars riskerar att bli dubbelt så dyrt när man behöver göra om de efter hälften av tiden än om man gjorde det rätt från början.

Fördelen med att diskutera i styrelsen om att göra en tvättstugerenovering är att man kan planera det både tidsmässigt och ekonomiskt. När vi börjar med tvättstugerenoveringen ska man tänka på att vattnet behöver stängas av och de boende kommer inte kunna tvätta under en längre tid. Därför rekommenderar vi våra kunder att informera de boende så fort som möjligt efter att ett startdatum har sats. Vi har gedigen erfarenhet och kan därför hjälpa er med allt från första kontakten till slutbesiktning. Vi har genomfört flertalet tvättstugerenoveringar i alla storlekar och kvalitéer så vi kan detta ut i fingertopparna. Ringde du inte oss igår så gör det idag så kommer vi ut och kollar på just din tvättstuga.